Sommar, sommar, sommar

PRfektpojkarna går in i sommar mode. Det betyder dock inte att vi tar semester utan vi håller både datorer, telefoner och webshop öppna som vanligt. Osten ska ut på lite turnéer men andra halvan av firman stannar i stan så vi har folk på plats om det skulle behövas.

Dock har vi fortfarande lite sköna grejjor på gång den här veckan. Bla annat ska vi på ett litet studiebesök på Entreprenörskyrkan i morgon. Förmodligen Stockholms ballaste kontorshotell faktiskt. Med lite tur kanske vi kan flytta in dit till hösten. Vaxholmsfilial och Cityfilial i all ära men våra vardagsrum börjar kännas lite halvtråkiga att sitta i och att hamna mitt i stan bland en hel drös andra sköna människor lockar väldeliga.

Dessutom har vi ett möte inbokat på CSES nu på torsdag. En inkubator för nya entreprenörer. Det ska blir hur kul som helst och kolla lite närmre på vad dom pysslar med.

Annat nytt i världsförbättrarnas vardag är att vi äntligen lyckats skapa ett nyhetsbrev som vi tänker använda i för att informera både våra kära kunder men också leverantörer och andra intresserade om vad som händer i våra biståndsprojekt. Är du/ni också intresserade av att få lite sköna världsförbättrande nyheter lite då och då är det bara att höra av sig så lägger vi till er på skicka-listan.

En annan ball nyhet är att vi numer har ett pressrum på Mynewsdesk. Vi hoppas kunna sprida informationen om vad vi pysslar med lite bättre och förhoppningsvis få upp intresset för vår verksamhet på det viset.

Ha en riktigt trevlig sommar alla och ett stort, stort tack till alla kunder som under våren har bidragit till att vår tanke om en bättre värld för utsatta människor får ytterligare bärkraft.

Ni gör vår drivkraft möjlig!

//Putte och Anders

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s