PRfekt fredag…

Det känns som det varit en PRfekt fredag. Det startade med besök hos Läkarmissionen för diskussion om eventuellt framtida samarbete och det verkar som det finns goda möjligheter. Jag fick en bra genomgång av deras strategier för biståndsprojekt och även insyn i ytterligare en organisation som vill hjälpa utsatta i världen till ett bättre liv.


 

Sen har det fortsatt med 3st besök på befintliga kunder för att höra om det är något speciellt som de vill att vi hjälper dem med när det gäller kontorsmaterial och det som verkar hetast för tillfället är profilprodukter. Båda trycksaker som kuvert och visitkort men även emballage. Vi har precis påbörjat arbetet med detta sortiment men vi kommer förhoppningsvis redan under nästa vecka kunna lägga ut mer information om hur detta går till i webbutiken. Ni kan alltid ringa om Ni har några speciella önskemål så försöker vi ordna det redan nu förstås.

Ha en härlig helg!

Annonser
Det här inlägget postades i Kontorvaror, Välgörenhetsorganisationer och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s