Återigen lång tid sen vi hörde av oss….

Trots att det var länge sen vi skrev något så har det hänt massor, massor av nya möten och inspirationskällor, massor av tankar på hur vi skall få allt bättre, massor av frustration över att tiden inte räcker till m.m.

Det är återigen dags att ta tillbaka kontrollen över tiden och fortsätta bygget av PRfekt Kontor allt detta för att bli ännu bättre och möjliggöra att vi alla kan förändra tillvaron hos några människor som inte har det så lätt.

Jag tittade på följande föredrag och tycker att det beskriver mycket av den situation i livet som vi på PRfekt befinner oss i.

Vi vill leva ett liv fyllt med mening och för oss tog det lite tid innan vi visste hur vi skulle göra. Vi kommit över vår värsta rädsla för att starta eget och driva något som vi själva tror på. Många tycker att det vi gör är helt rätt men det är också en del som inte alls delar våra tankar och har invändningar mot vårt sätt att driva företag. Ofta kan man ta det med en klackspark, vi vet att alla är olika, men ibland när man haft en tung period så suger det kraften ur en. Som tur är så är det fler som tycker att det vi gör är bra än de som tycker att det är dåligt så vågskålen väger över till vår fördel.

Det är mycket som vi vill göra framöver och bland annat vill vi hitta bättre sätt att visa vad som händer med de pengar som vi skänker. Vi har bl.a. träffat grundaren till akvo vilka bygger en förträfflig plattform för att visa direkt från de projekt vilket pengarna skänks till. Via bilder och uppdateringar kan man följa projekten direkt på plats från de som verkligen arbetar på plats. Vi hoppas att under sommaren kunna implementera deras teknik på vår egen blogg, så vi kan erbjuda Er mer inblick i vad som händer.

Vi undersöker också möjligheten att skänka skolmaterial till skolor i Afrika för att på så vis koppla vårt erbjudande till Er kunder direkt med samma typ av produkter till de som inte kan köpa det i någon affär på plats. Som sagt det finns massor av spännande projekt framöver och vi ska försöka delge er så mycket som möjligt här på bloggen och om möjlighet ges även i webshoppen.

Tack alla för att ni handlar av oss så att vi kan fortsätta bygget….

Annonser
Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s