Rolling, rolling, rolling… Det är engelska för att det börjar rulla.

Vi skriver 22 februari och det känns som att vintern återigen tog ett nytt järngrepp om den svenska mänskligheten.

Däremot kan vi knappast säga att det råder vinterdvala hos oss på PRfekt. Vi har lyckats förhandla ner vår arbetstid hos vår arbetsgivare och numer har vi möjlighet att lägga en dag var i veckan på vårt egna lilla äventyr.
Detta ger naturligtvis resultat och vi har på mindre än en vecka fått in två nya världsförbättrande kunder. Det tinar upp våra kalla vinterhjärtan något alldeles otroligt i och med att det fortsätter att förbättra våra möjligheter till världsförbättring.

Vi säger välkommen till CL-specialglas AB och Evatic AB. Det är grymt kul att ha er med och vi hoppas på ett långt och givande samarbete!

Vi har även haft en första kontakt med Action Aid. Vår förhoppning är att både kunna erbjuda dom bättre villkor på sina kontorsprodukter och att kunna inleda ett samarbete för att stödja deras verksamhet någon gång under våren. Gå gärna in och läs om vad dom pysslar med så förstår ni varför.

Förutom allt detta så har vi hunnit varit med på ett event som handlar om sociala medier. Vi fick lyssna på många intressanta föredrag, träffa en hel drös intressanta människor, åt god mat och tog en pilsner. Vi vill gärna berätta vår historia och denna dag gav definitvt en hel del intressanta uppslag och en stor portion inspiration.

Tack Matte för att du tipsade oss om SSMX!

//PRfekt P från tåget.

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Rolling, rolling, rolling… Det är engelska för att det börjar rulla.

  1. Anton skriver:

    Kul att ses på vinterminglet, och att prata lite ehandel! Lycka till nu med projektet, jag tror det kommer gå jättebra. Glöm aldrig- engagemang är enda skillnaden 😉 http://www.superanton.se/engagemang-ar-enda-skillnaden/

    🙂 /Anton

    • Tack Anton,
      Det var kul att både se och höra dig på vinterminglet också. Lycka till själv också. Omvi har vägarna förbi Limping så kanske vi tar och slår en signal för att höra om vi kan ta en fika och utbyta erfarenheter. Lycka till själv också med alla projekt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s