Jesuskomplex?

Kommer PRfekt kontor frälsa mänskligheten? Kommer PRfekt kontor utplåna hoten mot miljön? Kommer PRfekt kontor rädda planeten?

Nej! Självklart, nej. Hur skulle vi kunna göra det? Vi är två random snubbar vars avtryck i evigheten förmodligen kommer att vara relativt marginellt.

Varför dessa rader? Mycket enkelt. Härom veckan ringde jag en gammal bekant för att kolla om han var intresserad att handla av oss. Det var inga problem alls. Däremot började han låtsas gäspa när jag berättade om varför vi startat företaget och att vi vill bidra till olika hjälporganisationer dvs. han trodde inte för en sekund att det är ärligt menat det vi gör och det vi vill uppnå.
En sådan kund är vi hellre utan. Om man inte tycker att vårt upplägg är vettigt faller liksom hela vår tanke.

Vi vill att våra kunder ska känna samma glädje och stolthet som vad vi gör när vi stöttar våra organisationer. Annars kan det liksom vara.

När jag funderar lite själv på det så är det inte särskilt konstigt eller jesuslikt över vår verksamhet. Det vi vill är att visa att det går att driva ett företag med andra drivkrafter än de strängt enkonomiska. Det går att vara liten men ändå göra något som procentuellt är ganska stort och det går alldeles utmärkt att börja så som vi har börjat; Smått men med större ambitioner. Någonstans ville vi börja och att stötta WWF och SOS-barnbyar känns som en riktigt bra startlinje. Åtminstone för oss.

Målsnöret ser vi inte ens!

PRfekt P

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s