PRfekt kontaktannons

Ett drygt halvår har gått sen vi drog igång.

Vi skrev bl.a. detta i vårt första inlägg hallå världen.

Så följ vår resa ut i det okända, vi hoppas att det är många med oss som vill att det ska ske förändring i världen och då med en rättvisare fördelning av tillgångar som bas. Tanken vi har är att erbjuda företag kontorsvaror till bra villkor och där 5% av omsättningen oavkortat skall gå till välgörande ändamål. I början kommer dessa pengar gå till SOS Barnbyar, Läkare Utan Gränser och Världsnaturfonden WWF.

Vi kommer att skriva om de rädslor och känslor det innebär för oss att kasta oss ut i företagande, inspiration av modiga och envisa människor vilka kämpar för de som behöver hjälp i världen och hur allt utvecklar sig.

Vi vet inte hur många som verkligen följt vår utveckling än, men vi märker att vår idé håller i praktiken och det känns oerhört inspirerande. Vår försäljning av förbrukningsartiklar har gett oss möjlighet att skänka pengar till välgörenhet och på så viss har det bidragit att människor inte blir behandlade som förbrukningsartiklar.

Hittills har vi gjort allt själv förutom vår logotype som vi fick hjälp med. Men design av webshopen, bloggen, vår facebooksida har vi gjort själva. Vi har använt tips som vi snappat upp från bl.a. min bror Mattias Östmar och digitala kommunikationskonsulten Johan Ronnestam. Allt var väldigt grovyxat från början men efterhand så har vi förbättrat detalj för detalj men fortfarande finns det mycket att tälja till för att till sist finslipa det sista. Detta är något som vi känner att vi inte har egen kunskap i och därför känns det som vi skulle behöva hjälp av någon eller några som är proffs på detta. Vi vill ha de bästa tänkbara plattformar i social medier för att fortsätta berätta vår historia, dels för våra kunder och ni övriga som enbart tycker det är intressant att följa vår resa. 

Så tiotusenkronorsfrågan är om det finns några mediestudenter som behöver ett case att hugga tag i eller andra med rätt kunskap som känner att det vore kul att bidra. Alla tips och hjälp är oerhört tacksamt mottagna. Det vi behöver hjälp med är t.ex snyggare design, flashprogramering för rörliga bilder, enklare strategi om hur man kan hålla ihop storyn på flera platser så det inte blir för spretigt, enkla open source verktyg att använda för att få storyn att sticka ut. 

Hjälp oss att hjälpa andra och hjälp oss att få kanonverktyg att fortsätta berättelsen.

Vi vill vara en starkt lysande stjärna som verkligen visar att det finns andra drivkrafter än egen profit som målsättning. Vi hoppas att vi på detta vårt vis också kan inspirera andra att gå mot strömmen och gängse affärsmodeller.

Önskan är att vi själva ska kunna känna oss som budskapet i Ronnestams senaste inlägg heres-to-the-crazy-ones

För att kontakta oss kan Ni kommentera inlägget, maila Anders på anders@prfektkontor.se eller slå en signal på 0760-27 33 58.

Med hopp om svar

PRfekt vädjan

Annonser
Det här inlägget postades i Kontorvaror, Uncategorized och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s