Fram- och tillbakablickar och ett välkommen…

Okej.

Vi skriver 2011. Tänkte börja med att kolla bakåt ett tag.

Nu har vi varit igång i dryga halvåret. När vi drog igång tänkte vi lite blygt att vi skulle försöka få in en 6-8 kunder innan årsskiftet och det målet uppnådde vi redan för några månader sedan. Vi sade då till varann att ”äh nu kör vi in så mycket vi kan”. Vi tyckte att det var lite dumt  att begränsa oss till ett visst antal kunder bara för att vi ville kolla att funkade med shoppen och företagandet i största allmänhet.

Nu fick vi dock inte in några mängder med kunder innan vi bytte år utan landade på 8 betalande kunder. Vissa större, andra mindre, men eftersom vi inte bryr oss om stor eller liten så är vi ändå hur nöjda som helst med uppstarten. Vi har dessutom tecknat avtal med 2 av våra 3 planerade hjälporganisationer. Troligtvis är vi igång med en tredje nu under första kvartalet men just nu är vi osäkra på vilken det blir.

Som det är nu täcker vi alla våra fasta kostnader inklusive det vi skänker till våra hjälporganisationer och för att summera det hela så nådde vi faktiskt dit vi hade tänkt oss under 2010.

Det som vi bägge upplevde under hösten var en stigande frustration över att inte ha tillräckligt med tid för aktiv försäljning. Vi har nästan avverkat våra närmaste nätverk beträffande poteniella kunder (även om det såklart finns fler) så nu måste vi snart börja ”kallringa” också. För att kunna göra det på nåt vettigt sätt måste vi dock få loss ”kontorstid”. Vi har inte haft några dugliga möjligheter att få till nåt vettigt på den fronten i och med att vi har de ordinarie jobb vi har. Alltså- Frustration… Men…

Min kompanjon kommer att gå ner i tid på det ”vanliga” jobbet vilket naturligtvis är ett stort steg i rätt riktining. Jag ämnar göra detsamma men väntar på ett lämpligt tillfälle för detta och jag hoppas att det kan ha löst sig inom nån månad eller så.

Redan första arbetsdagen för i år resulterade i vår största enskilda order från en kund någonsin. Bättre nyårssmällare får man leta efter.

Vi går även in på nyåret med att välkomna vår senaste världsförbättrande kund.

Företaget heter LoFo Konsult och drivs av en grymt trevlig tjej som heter Lotten Fowler. Hon har själv precis startat sitt företag och vi hälsar henne varmt välkommen och önskar henne all framgång hon kan få med sitt nya företag!

Har vi lite flyt landar vi ett par kunder till nu under januari så det känns verkligen som om det nya året inte kunde ha börjat mycket bättre.

Förutom det så har vi fått lite nya redigeringsfunktioner i shoppen så nu sitter vi sida vid sida och försöker snygga till sidan lite grann. Gå in och kika vettja.

Wrap up:

Vi känner oss bägge två otroligt motiverade inför det nya året och vi blir mer och mer övertygade om att vi är på rätt spår i tillvaron och för varje order vi får in bidrar vi en smula till en förhoppningsvis ljusare livssituation för någon eller några medmännsikor.

Det och det faktum att vi tar små, små kliv mot ett eget företagande fullt ut är starka och sköna drivkrafter.

Med det så önskar vi er alla ett gott nytt år. Vem ni än är, vart ni än är.

Sköt om Er!

PRfekt A och P

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s