Höst- och vinterdvalan på väg ut!

Det har minst sagt varit låg verksamhet på bloggen den senaste månaden. Vi har bägge haft en tuff höst på våra vanliga jobb och mycket av energin vi hade under det första halvåret har gått åt till 9-5 verksamhet, familjer och andra aktiviteter.

Vi kan väl iskallt konstatera att det inte är helt enkelt att kombinera ett eget företag med allt som krävs, med ett ”vanligt” jobb. Energi och motivation är lyxartiklar i vår vardag för tillfället men som det är nu ser vi definitivt en ljusning. Och den ljusningen heter tid. Vi hoppas att relativt snart kunna lägga en dag i veckan helt och hållet på PRfekt. Detta kommer helt säkert att öka farten på företagets utveckling i och med ökad aktiv försäljning och vi kommer framförallt att ha större möjligheter att inspirera och stötta varann i allt annat som ska funka förutom det rent affärsmässiga.

Men det har för all del inte stått helt still. Vi har fått i en ny kund samt fått igång beställningarna från ett företag som vi signade för ganska länge sedan. Vi har ett preliminärt möte bokat till mellandagarna och ett par skapliga leads som ska följas upp så aktiviteten finns där. Det som har saknats är energin att hålla igång bloggen men det känns som om det också håller på att vända till det bättre. Detta inlägg är väl ett gott tecken om något :-))

Jag nöjer mig med detta så länge och återkommer senare i veckan med en hel radda ”veckans ticker” bland annat.

Det är sjukt spännande tider nu och både jag och min kompanjon är grymt optimistiska inför de kommande veckorna.

Sköt om er, lev väl och tänk gärna på de som sitter sämre till än du själv. Håll upp en dörr, bjussa på ett leende eller något annat som inte kräver så mycket. Gör något litet för att göra någon annan glad helt enkelt. Det tjänar vi alla på. Jag lovar.

//PRfekt P

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s