Fantastiska veckor hos oss på PRfekt…

Det är helt galet vad dagarna går fort. Vi har inte riktigt hunnit med att uppdatera bloggen ordentligt men nu ska här sammanfattas, sanna mina ord!

Vi har haft ett par veckor som i vår lilla värld har varit helt fantastiska. Det är svårt att rangordna allt som har hänt men jag tror att jag börjar med det som är allra roligast och framför allt viktigast för vår verksamhet. Vi har fått in inte mindre än 3 nya kunder dom senaste veckorna.

Våra nya världsförbättrande kunder är:

M&M Ekonomi AB

Panasonic Nordic AB

Värderingstjänst Ove Olsson AB

Stort tack till er alla för att ni väljer PRfektkontor som er leverantör och ännu större tack till att ni hjälper oss att hjälpa. Era förbrukningsvaror kommer att göra skillnad, det är vi helt övertygade om och det betyder jättemycket för oss att ni delar vår uppfattning.

Minst lika värdefullt är att vi har kommit igång med vårt samarbete med SOS Barnbyar. Vårt nuvarande avtal löper under ett år och med våra kunders hjälp kommer vi att kunna bidra till deras verksamhet på ett förhoppningsfullt meningsfullt sätt. Jag har lagt upp diplomet som en widget här till höger (plus att ni kan se det i lite större format här nedan). Där kan ni klicka er vidare och läsa om vilket fantastiskt engagemang denna organisation har för utsatta barn runt om i världen.

 

Vi är väldigt tacksamma för att vi har fått möjlighet att stödja SOS och vi tackar Pia Watkinson, Anna Lundquist och Pauline Allard för hjälpen att komma igång!

Lite mindre viktigt (ganska mycket mindre viktigt faktiskt:-)) men ändå roligt är att vi äntligen har lagt beställningen på våra visitkort. Dom dyker nog upp i veckan och det blir lite spännande att se hur slutresultat blir.

Det är väl i stora drag ungefär vad som har hänt i PRfektkontors liv de senaste veckorna. Lite i taget fortsätter vår resa och varje liten pryl vi säljer innebär en liten, liten möjlighet till förbättrad tillvaro för någon som har det sämre än ni och vi.

Ni som läser det här; Även om ni inte har eller jobbar på ett företag som kan tänkas vara poteniella kunder till oss så finns det flera saker ni skulle kunna hjälpa oss med ändå. Ni kan till exempel börja prenumerera på bloggen, be era kompisar göra samma sak, kommentera våra inlägg, länka till vår blogg… Små enkla manövrar som hjälper oss att styra in trafik till bloggen och shoppen som i sin tur kanske renderar oss fler kunder. Kunder vilkas framtida kontorsvaruförbrukning kommer att ge oss större möjligheter att dela med oss en del av det överskott som blir konsekvensen av ökande omsättning i företaget. Har ni vänner som kanske behöver en vettig leverantör? Har deras vänner vänner? Tipsa dom vet jag. Varje ny kund vi får in är värdefull. Stor som liten!

Vi hörs!

//PRfekt

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Fantastiska veckor hos oss på PRfekt…

  1. Emil Engström skriver:

    keep up the good work Mr100% 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s