Jag blir glad!

Jag blir glad när jag tänker på vad vi håller på och skapa. Glad över vår drivkraft att fördela tillgångar till saker som verkligen betyder något. Tak över huvudet, mat för dagen, sjukvård och mediciner, projekt för ett hållbarare samhälle. Allt detta och mer, men inte för vår skull här i Sverige, utan för de som verkligen behöver det i världen. Glad för att vi, grundarna till PRfekt Kontor, insett att även små förändringar kan ge stora resultat och att det aldrig är försent att ta tag i situationen. Glad för det engagemang vi möter från de organisationer som vi är i kontakt med, WWF, SOS barnbyar och Läkare utan gränser. Vi märker hur ni brinner för era ideér genom mailsvar inkommande klockan tolv på natten en fredagskväll som exempel och hur ni vill hjälpa oss så att vi omvänt kan hjälpa er i ert viktiga arbete. Glad för att vi redan nu har sex handlande kunder, det är ni som är grunden för att detta skall fungera. Det är tur att det finns så mycket i ens liv man glädjs åt nu när rasister kommit in i Riksdagen.

Dagens glädjande handling var bland annat att vi kunde lägga fyra nya fakturor på lådan vilket ger möjlighet för oss att hålla våra löften och ingångna avtal.

Tänk att kontorsvaror såsom pennor, block, tonerkasetter och pärmar kan hjälpa vår miljö och bli en del av uppbyggnaden av en barnby t.ex.

Mer glädjande nyheter kommer vi posta senare i veckan men då här på bloggen.

/PRfekt A

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Jag blir glad!

  1. Bro´ skriver:

    Yay! Ser med spänning fram emot ännu fler glädjande nyheter! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s