Vi växer. Väldigt lite och långsamt men vi växer!

Igår lade jag upp vår tredje kund!  

Det är Marbodalbutiken på Birger Jarlsgatan i Stockholm som har valt att prova oss som kontorsvaruleverantör. Det är jättekul att hälsa Mattias, Lisa, Björn och alla andra som jobbar där välkomna som världsförbättre. Tyvärr hade jag inte kameran med mig men vi åker förbi där inom kort och tar lite bilder.

Vi har dessutom två verbala okej från två andra kunder vilket ni som matematikkunniga läsare av bloggen inser att snart är vi uppe i 5 betalande kunder. Superkul! Vi hade själva en liten försiktig (eftersom vi är ganska försiktiga och nybörjarskraja av oss :-)) plan som gick ut på att vi skulle ha 8 kunder innan nyår. Den gränsen hade vi mest satt för att vi ville lära oss vad det innebär att driva företag och så att säga skynda långsamt.

Nu har vi dock bestämt oss för att köra på så mycket det går. Vi släpper våra egna begränsande tyglar och låter företaget växa i den takt det vill. När jag tänker efter är det egentligen helt vansinnigt att sätta upp gränser för sig själv när det inte finns några vare sig det handlar om företagande eller privatliv. Hursomhelst; så tänkte vi men nu har vi banne mig tänkt lite igen och om vi nu skulle ha 20 kunder innan nyår så kommer ingen vara gladare än vi.

Något annat som växer under hösten är givarprogrammet hos Läkare utan Gränser. Läs gärna Katharina Ervanius kommentar till inlägget om deras verksamhet i Pakistan.

Förhoppningsvis kommer vi att passa in någonstans i det programmet och ni andra som driver mindre företag och har en krona över; Tveka inte utan ta kontakt med Katharina någon gång i månadsskiftet oktober/november och kolla hur ert företag kan bidra till deras osjälviska verksamhet.

En annan grej som är vansinnigt rolig är att vi idag har slagit ett skapligt rekord i antal unika besök på bloggen. 29 personer har varit inne och läst idag. Det gamla rekordet var 16. Krossat!!!

Tell your friends. Det går att prenumerera på bloggen om ni vill ha mejl när vi skriver ett nytt inlägg. Kika i högermarginalen så hittar du den funktionen. Skriv in din epostadress och klicka på ”sign me up”-knappen. Busenkelt.

Trevlig helg på er alla och återigen ett stort tack till Marbodalbutiken på Birger Jarlsgatan.

//PRfektkontor

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s