Läkare utan gränser i Pakistan

Som det ligger till nu har Läkare utan gränser tyvärr inget givarprogram för mindre företag som vårat men vi har haft kontakt med dom och det verkar som om dom håller på och utvecklar ett sådant och förhoppningsvis är det up and running någon gång under hösten.

Jag hoppas verkligen det för det är en organisation som verkligen gör nytta. Här kan ni läsa lite om deras insatser i Pakistan.

//PRfekt

Annonser
Det här inlägget postades i Välgörenhetsorganisationer och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Läkare utan gränser i Pakistan

 1. Tack för att ni skriver om oss på er blogg. Och ja, det är helt korrekt, vi kommer lansera ett givarprogram för företag i början av oktober som vänder sig till både små och stora företag. Vi hoppas att så många företag som möjligt kommer välja att bli Företagspartner respektive Fältpartner till Läkare Utan Gränser!
  Vänliga hälsningar
  Katharina Ervanius
  Företagsansvarig på Läkare Utan Gränser

  • Hej Katharina. Det är jättekul att du har hittat till vår blogg och egentligen är det vi som skall tacka för det arbete er organisation utför runt om i världen.
   Vi har ju haft lite kontakt tidigare och att läsa om att ert givarprogram kommer igång under hösten är mycket glädjande. Så fort ni har allt klart är det bara att du kontaktar oss (om du har möjlighet, annars hör vi av oss till dig). Vi kommer att kunna bidra med litegrann så här i uppstarten av vårt företag men vi hoppas naturligtvis att vi blir så pass framgångsrika att vi kan hjälpa till mer och mer för varje år som går.

   Vi kommer att sprida informationen om ert nya program så mycket det bara går. Det är jättebra att mindre företag får möjlighet att stödja er viktiga verksamhet.

   //Putte
   PRfektkontor

 2. Ping: Vi växer. Väldigt lite och långsamt men vi växer! |

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s