Våra första kunder, alive and kicking!

Det har tagit hela sommaren men nu är det hög tid att visa upp våra första kunder. Förhoppningsvis kommer vi att kunna lägga upp ett litet kundgalleri under hösten.

Här ser ni en världsförbättrare i form av Lina som bland mycket annat ansvarar för inköpen av kontorsvaror på HTH Köksforum i Stockholm. Hon flankeras av en glad försäljare från PRfektkontor.

 På den här bilden ser ni ett gäng glada försäljare. I stort sett alla säljer kök. Minst en säljer kontorsvaror. Tredjen från vänster är Sven-Åke som äger HTH-butiken i Stockholm.

Och här står Sassa och Johan som även dom är i kökssvängen. Förutom det så är dom även numera världsförbättrare av rang!  Han som står längst till höger är en sån där otäck försäljare… Brrrrr!!!

Annars då?

Vi försöker växla upp tempot lite efter sommaren som redan känns som om den är förbi.

Vi har fått ordning på allt vad admin heter (förutom visitkorten) och senast idag bokade vi ett skarpt kundbesök, fick ett muntligt ja av presumtiv kund nummer tre samt fick ett par nya leads som skall kollas upp under veckan. Så det rullar på lite smått känns det som.

En annan grymt kul grej är att från och med första september börjar vårt första kontrakt löpa med en av våra välgörenhetsorganisationer. Mer om det om någon vecka förhoppningsvis.

Och som sagt; Om ni behöver gem, suddigummin, linjaler, pennor, block, whiteboards, mappar, pärmar, skalstockar, saxar, papper, kaffe och what not: Tveka inte. Hör av er till oss. Minsta pryl ni handlar av oss kommer att kunna hjälpa.

// Grabbarna på PRfekt…

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s