Kan man skriva att vi har blivit av med oskulden?

Ja för tusan. Visst kan vi det…

Jag kan inte hålla mig riktigt känner jag utan jag vill bara kort meddela att vi idag har fått våra två första beställningar; En från HTH och en från uno form. Om man bortser från lyckoruset vi känner för ett litet tag och kollar på vad ordrarna innehåller så kan vi bara konstatera att idag kommer våra kunders inköp av kopieringspapper, pennor, alcogel, maskindiskmedel, limstift, sköljmedel och batterier att hjälpa oss att förhoppningsvis göra lite skillnad för någon som har det grymt mycket sämre än vad du och jag har det. Det känns så vansinnigt bra och ju mer jag tänker på det desto gladare blir jag.

Beträffande oskulden är det inte och leka med det heller:-) Nu har vi nog tagit det stora  steget mot eget företagande. Jag tänker i alla fall börja tänka på mig själv som företagare och jag är nästan säker på att min kompanjon känner på samma sätt. Vi har dock bestämt att vi väntar med det ordentliga firandet tills vi har skickat vår första faktura.

Snart ska vi se till att få upp lite trevliga bilder och fixa upp en liten kundmeny så ni kan kolla in våra världsförbättrande vänner.

//PRfekt

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s