Nybörjare på det mesta…

Klockan jättemycket på söndagnatten sitter två glada amatörer och filar och pillar med webshoppen. När man inte är en early adopter (det finns åtminstone en i firman som har svårt att ta klivet in i 2000-talet (och det är inte min kompanjon)) eller van att hantera bildredigeringsprogram tar allt lite längre tid än man har tänkt sig.

Det gäller faktiskt allt som har med uppstarten av PRfektkontor att göra, ha ha ha… Men vi tar en dag i taget och får vi något lite gjort varje dag är vi supernöjda.

Idag har vi lagt upp vår andra kund i shoppen (senare i veckan ska de kunna lägga sin första beställning), fixat med samma shop för att det inte ska se helt galet ut när kunderna loggar in, packat upp våra nya fina telefoner (jag tror inte min funkar riktigt ännu men troligtvis hoppar den igång imorgon) och druckit alldeles för mycket kaffe. Nattsömnen är nog körd men är ska det bli nån ordning är det bara att bita ihop.

Det börjar bli dags att stänga butiken för dagen. I morgon ska vi försöka fixa ompekning så att ni som vill hittar direkt till shoppen härifrån.

God natt gott folk. På återläsande.

//Grabbarna

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s