Baby steps De Luxe!!!

Finns det nåt bättre sätt att avsluta en arbetsvecka på än att få in…

KUND NUMMER TVÅ!!!

Inte mycket va?

Den andra i raden av världsförbättrande förbrukare är uno formbutiken i Stockholm. Tack Johan och Sassa för ert val och ert engegemang. Om bara några dagar kommer ni att kunna lägga er första beställning:-)

Det är lite smått otroligt hur inspirerande detta är. Minsta lilla pryl som vi lyckas med känns som om ett steg på månen. Bara en sån sak som att vi snart har skrivit ett givaravtal med en av våra välgörenhetsorganisationer känns som en seger. Allt tar lite längre tid än vad vi har trott, vare sig det gäller telefoner eller webshopp eller vad det nu än kan vara men de senaste dagarna har bjudit på lite fler baby steps än vad de tre senaste veckorna tillsammans kommer upp i.

Nu brinner det lite i knutarna att få ordning på allting så att vi förhoppningsvis får vår första beställning i veckan som kommer. Följ bloggen och ni kommer att ha total uppdatering på när det går att ta kontakt med oss och när det är läge att byta till den ända rätta kontorsvaruleverantören… Ibland måste man slå sig lite för bröstet också:-)

Trevlig helg önskar:

PRfektkontor

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s