PRfekt logga.

Om ni har hittat hit nån gång eller två lägger den skarpögde märke till att vi har fått upp vår logga. Förut fanns det en  naturbild på samma plats som i och för sig var fin men som bara fanns där i väntan på nåt mycket bättre.

Vi har fått hjälp med loggan av en grym formgivare och mycket god vän. Den första loggan hon gjorde svalde vi med hull och hår. Vi tyckte den var skitsnygg helt enkelt och allt var frid och fröjd. Hon däremot tyckte att den var lite missvisande i och med att hon var väl insatt i vad vi har för motivation för att starta företaget och hur vi tänker i största allmänhet.

Istället för att nöja sig med det arbete hon lagt på den första loggan så ”tvingade” hon oss att svara på en snabb enkät och vips ett par dagar senare hade hon kommit upp med ett tiotal nya förslag som avspeglade resultaten av enkäten.

Vi fastnade direkt för loggan ni ser här ovanför, för helt allvarligt; Hur skulle man för allt i världen inte kunna fastna för en logga med små gröna spermier:-)))

Det är helt enkelt klockrent tycker vi. En spermie=ett frö. En start på ett liv eller kanske en gröda, en liten början på nåt stort kanske? Lite så hoppas vi att vårt företag ska utvecklas, från litet till större. Ju duktigare vi är desto mer kan vi skänka till våra organisationer.  Jag hoppas att vi kommer att dynga iväg massor med pengar till välgörenhet i framtiden.

Och just det. Vi ska försöka ha jävligt roligt under resans gång också och vad kan vara roligare än att ha gröna spermier i loggan???

Vi tackar vår vän så mycket för hjälpen

//Världsförbättrarna

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till PRfekt logga.

  1. Nu så är allt som det ska :D!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s