Varför startar vi det här?

Det finns många människor som inspirerar en att försöka sig på egna saker. En som verkligen har påverkat mig är Professor Hans RoslingKarolinska Institutet. Han brinner verkligen för det han gör och har lyckats visualisera statistik på ett helt fantastisk sätt. Komplex data över tid presenteras så att alla kan förstå det med deras verktyg gapminder.

Idag håller han föredrag över hela världen för att visa på vad som hänt i världen och hur de insatser som gjorts fallit ut.

Vi vill också bidra till en bättre värld och vem vet om tjugo år kanske vi också har gjort ett avtryck som är värt att hålla föredrag kring.

Se  föredraget Hans Rosling shows the best stats you ever seen från TED 2006 så kanske även Ni blir inspirerade.

Det är människor som dessa som ger mig drivkraft att våga prova på att stå på egna ben och göra verkliget av mina egna ideer. I det företagsklimat som råder idag så är vårt företagande byggt på en annan drivkraft än de flesta andra. Vi har som mål att kunna leva på vårt företagande men samtidigt skall detta möjliggöra att pengar används till ändamål som hjälper de utsatta och skapar möjlighet till ett hållbart samhälle.

Det är mycket som vi behöver lära oss och det känns riktigt spännande att lära sig mer om hur det ser ut i världen och hur vi kan verka för att hållbarare samhälle.

Kontorsvaror behöver alla företag så därför tror vi att vi har en stadig grund att bygga på.

Alla Ni som läser denna blogg får gärna kommentera våra inlägg och ge oss tips och ideer på hur vi kan lyckas med det vi satt i rullning.

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s