Hej Världen!

Nu föds en ny blogg.
Tanken med bloggen är att vi skall skriva om den resa, några personer som tröttnat på hur hur världen ser ut för tillfället, skall ta sig för. Vi har fått nog av hur vissa människor skor sig på andra och behandlar människor som förbrukningsartiklar. Därför har vi beslutat oss att använda förbrukningsartiklar som verktyg för att hjälpa människor som verkligen behöver det.

Allt startade för ett par år sedan när vi läste en artikel i Expressen om en dyr skilsmässa. Grevinnan det skrivs om var i skilsmässa med den tidigare ordföranden i det bolag som vi arbetat för. När man läser om vilka pengar hon spenderar varje vecka och sedan läser att hennes man bränner ytterligare 1,6 miljoner i veckan så börjar man undra om det verkligen är OK att bidra till dessa människors levene. Det finns så många människor i världen som inte har mat för dagen, tak över huvudet, rent vatten att dricka eller tillgång till sjukvård och i vår värld så ser vi hellre att överskottet går till dem och inte några
”fat cats”.

Så följ vår resa ut i det okända, vi hoppas att det är många med oss som vill att det ska ske förändring i världen och då med en rättvisare fördelning av tillgångar som bas. Tanken vi har är att erbjuda företag kontorsvara till bra villkor och där 5% av omsättningen oavkortat skall gå till välgörande ändamål. I början kommer dessa pengar gå till SOS Barnbyar, Läkare Utan Gränser och Världsnaturfonden WWF.

Vi kommer att skriva om de rädslor och känslor det innebär för oss att kasta oss ut i företagande, inspiration av modiga och envisa människor vilka kämpar för de som behöver hjälp i världen och hur allt utvecklar sig.

Vi hoppas verkligen att Ni vill vara en del av detta. Tillsammans ska vi göra skillnad!

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Hej Världen!

  1. Mr WordPress skriver:

    Hi, this is a comment.
    To delete a comment, just log in, and view the posts’ comments, there you will have the option to edit or delete them.

  2. putte skriver:

    tick tack… snart rocknroll!

  3. Ping: PRfekt kontaktannons | PRfekt Kontor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s